Beeldkaarten & vernieuwend denken

Training voor het vernieuwen van je denken en beeldkaarten

Navayo Leeuwin verzorgt ook creatieve denktrainingen met creatieve tools zoals beeldkaarten. Je wordt zowel in een groep als 1 op 1 gestimuleerd om de creatieve kant van jezelf aan de oppervlakte te laten komen.

Je wordt gestimuleerd om vernieuwend en innovatief te denken, zodat je leert zien waar je nu staat en waar je graag zou willen zijn. Tijdens deze training wordt o.a. gebruikt gemaakt van de ‘future focus methode’ en de beeldkaarten om jouw wensen beter in kaart te brengen.

Het is een training die ook vaak aan groepen wordt gegeven om mensen te helpen hun visie of probleem duidelijker te leren zien. Hoe je er beter mee kunt omgaan en zelfs tot een oplossing kunt komen.

Veel mensen lopen vast omdat het hen niet duidelijk is welke richting ze op willen gaan in hun leven. Of ze worstelen met een probleem, angst, trauma, rouwverwerking of negatieve gedachten. Wanneer je lang niet meer gewerkt hebt en graag weer iets wilt doen, dan is deze training ook iets voor jou.

In deze training leer je hoe jij je gedachten beter kunt ordenen en managen, maar ook hoe jij je eigen toekomst beter kunt bepalen. Je wensen en je doelstellingen worden daarbij nauw in de gaten gehouden.

Wat is er nodig om je doel te bereiken? Welke wensen heb jij? Belangrijke vragen die beantwoord zullen worden op basis van vernieuwend denken, met hulp van de beeldkaarten en beelden die jou aanspreken en helpend zijn. Dit alles draagt bij om jouw visie en doel helderder te krijgen en scherper te stellen.

Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van teksten die van toepassing kunnen zijn op jou en je kunnen helpen omhoog te klimmen.

Tijdens deze training wordt ook gekeken naar wat er fout kan gaan, mislukkingen worden zeker niet genegeerd.

Aan het einde van deze training weet je wat je nodig hebt om je doelen beter voor je te zien, ze beter te kunnen omschrijven om ze uiteindelijk te bereiken.

Je ontdekt een kant van jezelf die je nog niet eerder hebt gekend.

Eerste sessie

Tijdens deze sessie maken wij kennis met elkaar en laat ik zien wat ik voor je kan betekenen.

De eerste sessie (30 minuten) is gratis.

Wil je na de eerste sessie verder gaan, dan krijg je vooraf een transparante offerte, dus geen verassingen achteraf.