De onzichtbare kracht van een levende steen

Hoe wandel je in de onzichtbare kracht van de levende steen?

Vele van ons hebben bepaalde beeld of gedachte bij stenen. Sommige mensen hebben geluksstenen andere hebben helende stenen. En weer andere mensen hebben een Rozenkwart wat staat voor het hebben van meer zelfvertrouwen.

Bij de training van de onzichtbare kracht van de ‘levende steen’ gaan we uit van de gedachte dat ieder mens als een steen is die levend is, maar ook spiritueel dood kan zijn. En dat je net als een kind die lichamelijk is geboren je ook als een levende steen ´opnieuw´ geboren kan zijn. Alleen word je spiritueel/geestelijk opnieuw geboren en daardoor ook emotioneel. Het gaat verder dan het krijgen van meer zelfvertrouwen alleen. Want dat is ook iets wat groeit en geplant kan worden in jou. Net als doorzettingsvermogen of motivatie en creativiteit.

Tijdens deze training gaan we uit van het aspect dat we allemaal levende stenen zijn, met een gevoel, met passie, een wens, iemand met een originele persoonlijkheid en eigen identiteit. Je hebt dromen en doelen die je graag zou willen bereiken. Alleen kun je dit niveau pas bereiken, wanneer je instaat bent om bij je ‘gevoel’ (jouw hart) te komen.

Dit is in samenwerking met anderen maar ook tot jezelf. Om tot dit proces te komen dienen er bepaalde zaken die voor een deel al aanwezig zijn in jou geactiveerd te worden. Zodat jij in jouw kracht kan staan en functioneel bent op de plek waar je woont, leeft en werkt. Je algehele omgeving dus!

Welke zaken dit nog meer zijn zullen tijdens deze coaching en training besproken worden.

Eerste sessie

Tijdens deze sessie maken wij kennis met elkaar en laat ik zien wat ik voor je kan betekenen.

De eerste sessie (30 minuten) is gratis.

Wil je na de eerste sessie verder gaan, dan krijg je vooraf een transparante offerte, dus geen verassingen achteraf.