GENEZING
Zielenwonden en trauma’s

Genezing van zielenwonden en trauma’s

Veel mensen leiden aan zielenwonden en hebben genezing nodig op zielsniveau. Omdat zij nog steeds gebukt gaan aan de emotionele wonden die hun oorsprong vinden in het verleden. Ze worden meestal veroorzaakt door afwijzing, scheiding van ouders, negatieve ervaringen en teleurstellingen. Of andere traumatische ervaringen en gebeurtenissen. Iemand die vroeger veel gepest is, kan daar nog steeds last van hebben. Sommige mensen hebben moeite om zich te hechten of om zich over te geven aan de ander omdat hun vertrouwen vroeger vaak is beschaamd.

Mede hierdoor zie je dat ze beschadigd geraakt zijn en houden zij zich vast aan bepaalde patronen en regeltjes.  Dit doen ze uit zelfbescherming om te voorkomen dat het weer opnieuw gebeurt.

Je ziet vaak dat iemand het moeilijk vindt een ander opnieuw in vertrouwen te nemen waardoor ze vanbinnen verharden. Met als gevolg het ontstaan van een ’stenen hart’. Met name innerlijke trots verhardt ons hart.

Ook kunnen er angsten, faalangsten, emotionele blokkades of een negatief zelfbeeld ontstaan, of juist trots. Dit komt omdat je niet wilt toegeven dat jij eigenlijk degene bent die zou moeten veranderen in plaats van de mensen die jouw vertrouwen hebben geschonden.

De enige manier om vrij te komen van jouw zielenwonden is het doorbreken van gebeurtenissen uit het verleden. Zodat je los kan komen uit jouw vicieuze cirkel.

Navayo is zelf slachtoffer geweest van een gewapende roofoverval, waarbij er geweld is gebruikt en is geschoten. Dit gebeurde tijdens een van zijn reizen in het buitenland waar hij was om mensen te trainen en te coachen. Tijdens deze beroving was er ook sprake van vrijheidsberoving, intimidatie en er leek sprake te zijn van een situatie die uitzichtloos was vanwege het geweld waardoor er een levensbedreigende situatie ontstond.

Het was erg gemakkelijk geweest voor Navayo om hierdoor getraumatiseerd te raken. Maar hij had ook de keus juist naar de positieve aspecten te kijken en hier als overwinnaar uit te komen. Navayo koos voor het laatste en mede daardoor is hij nu in staat om jou te helpen en te coachen bij zaken die uitzichtloos lijken. Hij zal geen oplossing aandragen, maar doordat hij je vragen stelt en samen met jou kijkt naar alles dat al in jou aanwezig is, kun je zelf al heel ver komen.

Dit zijn juist ervaringen waarbij je het meeste leert over jezelf. Alleen sta jij jezelf ook toe dit zo te doen?

Ondanks zulke heftige ervaringen moet je op een gegeven moment toch leren de knop om te zetten om verder te kunnen gaan met je leven.

Navayo zal deze praktijkervaringen gebruiken om mensen te helpen die ook zware achtergronden hebben, zodat ze van iets negatiefs juist een kracht en een sterkte kunnen maken. Zodat het kan doorgroeien naar iets positiefs. Alleen vraagt dit wel om moed, durf en kracht vanuit jouw kant.

Navayo kan zich, door zijn persoonlijke ervaringen met de clusterhoofdpijn, heel goed inleven in jouw pijn.

Het is de bedoeling dat jij uiteindelijk in je kracht gaat wandelen en geactiveerd wordt om in je volledige potentie te komen.

Hiervoor is het nodig dat al je emotionele blokkades en innerlijke weerstanden worden opgeheven. Omdat ze als een ondoordringbare muur in jouw leven of persoonlijkheid zijn.

Uiteindelijk is het proces tot genezing van zielenwonden belangrijk, wanneer je begrijpt dat je moet groeien om een helende en levende steen te kunnen zijn.

Het is daarom heel belangrijk welke identiteit je hebt en wie jij bent als persoon.

In deze coaching en training leer je wat er met de symboliek ‘Levende steen’ en ‘Helende steen’ wordt bedoeld.

Eerste sessie

Tijdens deze sessie maken wij kennis met elkaar en laat ik zien wat ik voor je kan betekenen.

De eerste sessie (30 minuten) is gratis.

Wil je na de eerste sessie verder gaan, dan krijg je vooraf een transparante offerte, dus geen verassingen achteraf.