Vrij zijn van rusteloosheid, spanning en druk

Onheil zorgt voor rusteloosheid, spanning en druk

Wanneer jij zoekt naar ontspanning en rust, omdat je last hebt van een onrustig gevoel vanbinnen en je bent vaak nerveus, kun je in deze coaching leren hoe je ontspanning en rust kan krijgen.

Een zelfopgelegd onheil, onheil dat opgelegd of uitgesproken is door jouw omgeving, zorgt voor structurele spanningen en onrust.

Wanneer dingen steeds tegen zitten en je geen doorbraak kunt krijgen in je leven, kan onheil de oorzaak zijn.

Je kunt hier echter van los komen en Navayo zal een aantal beproefde werkmethodes gebruiken, die je daarbij zullen helpen.

Ontspanning en rust zijn belangrijk om goed te kunnen functioneren in je dagelijks leven.

Dit gebeurt op een creatieve manier vanuit een creatieve werkwijze.

Angst, spanning en rusteloosheid vanwege druk die van buitenaf wordt opgelegd of wat jij juist jezelf oplegt, kan voor enorme druk zorgen in jouw leven.

Dit komt omdat je op zoek bent naar perfectie, of goedkeuring zoekt bij mensen. Hierdoor durf jij moeilijk ‘Nee’ te zeggen. Deze problemen kunnen in vele gevallen voortkomen door gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld in jouw verleden. Soms zelfs zonder dat jij je hiervan bewust bent.

Door een goede ontspanning en rust kun je het maximale halen uit jezelf, alleen zijn hier wel bepaalde voorwaarden aan verbonden. Wanneer je last hebt van stress en onrust vanbinnen, voelt het alsof er diep vanbinnen een oorlog woedt. Dit is echter een ‘indringer’, een tegenstander die moet worden verslagen. Daardoor kun je sneller en makkelijker van deze blokkades af komen.

Hierdoor zul jij gedragsverandering in je leven ervaren.

Jij bent op zoek naar vrede en rust in je leven en daarom is het belangrijk om goed te kunnen ontspannen.

Een goede ontspanning zorgt ervoor dat jij onder alle omstandigheden rustig blijft. Je laat je niet afleiden door jouw emoties of negatieve gevoelens.

Deze zijn namelijk ontstaan door negatieve gedachten waarmee jij moeilijk kan omgaan.

De beste manier om van negatieve gedachten af te komen, is het herkennen van de wortel. De oorsprong van je negatieve gedachten, waar komen deze gedachten vandaan? Wanneer jij in staat bent te ontspannen, kun je in periodes waarin je onder hoge druk of spanning staat tóch goed functioneren. Dit vindt zijn oorsprong al bij jouw gedachten. Alleen zal het onheil in jouw leven wel eerst weggenomen moeten worden. Waarna je een transformatie kunt ondergaan op zowel spiritueel vlak als in je natuurlijke leven.

Een goede ontspanning en rust is nodig om gelukkiger in het leven te staan.

Wanneer jij het vermogen mist om te kunnen ontspannen, omdat je erg zenuwachtig bent of je druk maakt over dingen, dan is deze training iets voor jou.

Alles draait om het feit dat jij in staat bent je goed af te sluiten. Je bent in staat om met negatieve gedachten en gevoelens van ongemak om te gaan.

Bepaalde gevoelens van onmacht kunnen ervoor zorgen dat jij in plaats van vrede en rust te ervaren, juist het idee hebt dat je geen controle meer hebt. Wanneer jij krampachtig probeert de controle te houden en vasthoudt aan een bepaalde vorm van perfectionisme, dan merk je dat het moeilijker is voor jou om goed te kunnen ontspannen. Acceptatie, begrip en het niet te persoonlijk opvatten van zaken kunnen je helpen om beter te ontspannen. Jij bepaalt welke negatieve boodschappen jij wilt ontvangen of welke juist niet. Het is een keuze om goed te kunnen ontspannen en rust te hebben. Alleen is het belangrijk om te weten wat er aan die keuze voorafgaat. In deze training leer je rust en vrede te bewaren. Je leert om te blijven ontspannen in situaties waarbij je onder stress of druk staat.

Je wordt geholpen om van het onheil af te komen die deze ontspanning en rust belemmert.

Eerste sessie

Tijdens deze sessie maken wij kennis met elkaar en laat ik zien wat ik voor je kan betekenen.

De eerste sessie (30 minuten) is gratis.

Wil je na de eerste sessie verder gaan, dan krijg je vooraf een transparante offerte, dus geen verassingen achteraf.