Problemen met relaties?
Verkeerde keuzes?

Verkeerde keuzes en problemen met relaties? Gelukkig is er een oplossing!

De keuzes die jij maakt, kunnen nog bepalend zijn in jouw verdere leven. Dit geldt vooral voor het aangaan van relaties. De beslissingen die jij hierin neemt, zullen jouw leven veranderen. Dit kunnen positieve veranderingen zijn. Echter kunnen dit ook negatieve veranderingen zijn. Relaties die jij bent aangegaan met andere mensen hebben jou gemaakt tot de persoon die jij nu bent. Een goed gezegde dat je waarschijnlijk wel kent is deze: “Zeg me wie je vrienden zijn, dan zeg ik wie je bent.”

Dit geldt voor liefdesrelaties des te meer. Een ander gezegde luidt: “De liefde kent vlek noch gebrek.” Wanneer jij verliefd bent, zie je de gebreken van de ander niet. Daarom is het belangrijk dat je eerst weet wie jij zelf bent. Welke dingen heb jij in jouw leven meegemaakt? Wat is jouw levensverhaal? Wat zijn de ervaringen die jij hebt opgedaan in jouw leven? Wat zijn de belangrijkste gebeurtenissen die jij hebt meegemaakt? Deze zaken zijn erg bepalend in de beslissingen die jij neemt in relaties. Het is belangrijk dat je leert te houden van jezelf, voordat je één kunt zijn met de ander. Wanneer jij niet gelukkig bent, zul je dit ook niet met anderen kunnen zijn.

Wanneer jij weet wie jij bent als persoon, dan zul jij de verkeerde relaties die jij bent aangegaan met anderen ook beter gaan begrijpen. Daardoor zul je op lange termijn leren, welke mensen het beste passen bij jou. Je kan iemand hebben die je energie geeft, maar ook iemand die je leeg trekt van binnen. Energie is belangrijk want het is als brandstof die jou in beweging brengt.

Stel je bent een succesvolle en drukke zakenvrouw en je hebt het financieel goed voor elkaar. Alleen maak  je steeds verkeerde beslissingen met bijvoorbeeld mannen op het gebied van relaties. Het is frustrerend want je weet niet waar het aan ligt en wat je hier aan kan doen om het te veranderen. Er is een manier hoe jij dit proces kan omkeren en veranderen. Door vanaf nu wel de juiste keuzes te maken.

Wil je problemen met relaties (leren) oplossen? Kies jij steeds de verkeerde partner? Vanwege verkeerde beslissingen? Wil je weten wat je kunt doen om dit te veranderen?

Dan is deze coaching en training geschikt voor jou. Je zal leren hoe je voorkomt dat je verkeerde keuzes maakt, met de verkeerde mannen in relaties. Daardoor kun je van binnen verscheurt raken. In plaats daarvan zul jij leren hoe jij de juiste relaties kunt aangaan, die jou energie, levensgeluk en vrede van binnen kunnen geven.

Je leeft nu in een tijd dat relaties steeds meer onder druk komen te staan. Dit komt doordat mensen zien wat voor ogen is, in plaats van geleerd te hebben te kijken naar het hart van iemand.

Welke persoon ben jij vanbinnen?

In veel situaties ga jij meestal af op het uiterlijk en zoek je iets bij een persoon wat jij mist bij jezelf.

Echter zijn het de gemeenschappelijke dingen die je met iemand verbindt.

Wanneer jij anders leert denken, zul je ook anders leren denken bij relaties. Veel levens gaan kapot door verkeerde beslissingen bij het aangaan van relaties. Er is een oplossing hoe jij betere relaties kunt hebben en krijgen, relaties die jou vooruit brengen in plaats van achteruit.

Wanneer jij steeds verkeerde keuzes maakt in relaties, wanneer jij angst hebt om relaties met mensen aan te gaan, waardoor je last hebt van bindingsangst en verlatingsangst dan is deze coaching en training geschikt voor jou.

Als jij niet weet waar de oorzaak ligt of hoe het komt dat je verkeerde keuzes maakt, maar ook wanneer je het wel weet, maar niet weet hoe deze problemen zelf op te lossen? Dan kun jij je vrijblijvend aanmelden voor een intakegesprek. Zodat jij ontdekt welke oplossingen en mogelijkheden er zijn zodat ook jij vruchtbare en duurzame relaties aan kunt gaan met anderen. Het belangrijkste besef is je realiseren dat jij een onderdeel bent van een groter geheel. Wanneer je durft te dromen, zul je beseffen dat het mogelijk is om de juiste keuzes te maken in relaties. Waardoor jij veel problemen zal kunnen voorkomen. Je zal zelfs in staat zijn om de problemen te overwinnen.

Relaties bepalen jouw welzijn en goede relaties kunnen op lange termijn jouw gemoedstoestand en zelfs jouw succes bepalen. Daarom is het belangrijk dat je leert hoe belangrijk het is om de juiste keuzes te maken in relaties. Zodat je problemen kunt voorkomen, maar ook overwinnen.

Hierdoor zul je ontspanning en psychische rust vinden in jouw leven.