Visie

Visie

Onze visie is om mensen met mentale problemen te coachen en te trainen, maar ook mensen die fysieke klachten hebben.

Wat is spirituele transformatie en waar staat onze visie voor? Spirituele transformatie betekent dat je in staat bent jezelf als persoon te hervormen. Zodat je weet welke richting en welke weg je in je leven moet volgen. Doordat je luistert naar de juiste stem. Je bent in staat jezelf opnieuw te scheppen en te creëren door zaken uit het verleden op te geven. Waardoor je jezelf vanuit je diepste kern kan vernieuwen. Dit proces begint al vanuit het denken. Die hervorming moet als eerste plaatsvinden. Zodat de innerlijke mens verlicht en vernieuwd kan worden. Zodat hetgeen dat al het potentieel dat al in jou aanwezig is, aan de oppervlakte kan komen. Want je innerlijke mens wordt elke dag vernieuwd. Maar je buitenkant zal komen te vervallen. Daarom zal een spiritueel transformatieproces ervoor zorgen dat je ook in het natuurlijke en hedendaagse leven beter zal leren en begrijpen wie je echt bent.

Dit kan alleen door uit je comfortzone te stappen. Dat doe je door in beweging te komen.

De reden waarom veel mensen niet uit de verf komen, is omdat ze vaak blijven afwachten.

Wij hebben als visie jou (weer) in beweging te laten komen, zodat jij deze verandering als een nieuwe mens kan ontvangen en omarmen.

Onze visie is om mensen met mentale problemen te coachen en te trainen, maar ook mensen die fysieke klachten hebben. Vaak hebben deze klachten een mentale oorzaak.

Er zijn mensen die vastlopen waardoor ze geen doorbraak kunnen ontvangen.

Er zijn mensen die zoekende zijn naar zichzelf of juist graag verder willen gaan maar niet weten hoe. Iedereen is van harte welkom.

Het belangrijkste is dat je eerst vanuit je innerlijk vrij moet zijn voordat dit vanaf de buitenkant tot volle bloei kan komen.